• Noord-Spierdijkerweg 144, 1643 NK Spierdijk
  • 0229 - 861203
  • Noord-Spierdijkerweg 144, 1643 NK Spierdijk
  • 0229 - 861203

Audi Chiptuning

audi chiptuning

Audi tuning is voor u de oplossing als u meer vermogen en betere rijeigenschappen uit uw auto wilt halen. VDA-Chiptuning voert professionele Audi tuning uit. Wij hebben jarenlange ervaring in de auto- branche en weten precies wat uw specifieke Audi model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Wij leveren Chiptuning op maat voor uw Audi.

Waarom uw Audi Tunen?

Veel Audi modellen komen in aanmerking voor chiptuning, daarmee wordt het vermogen van uw voertuig verhoogd en krijgt uw Audi de rijeigenschappen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. Dit is handig als u vindt dat uw Audi pk’s of koppel mist. Omdat Chiptuning een aanzienlijke verbetering van de prestaties kan opleveren. Zodra wij Audi chiptuning op uw wagen hebben uitgevoerd merkt u gelijk een verbeterde koppel en versnelling op. Daarnaast zal de brandstofefficiency van uw wagen bij normaal rijden ook verbeteren.

Als u contact met ons opneemt voor chiptuning, zullen we de specifieke behoeften van u en uw auto beoordelen. We hebben veel ervaring met verschillende Audi modellen en weten wat ze nodig hebben om optimaal te presteren. Met onze chiptuning diensten zult u een toename in vermogen en koppel zien, evenals een verminderde brandstofverbruik bij normaal gebruik. Plus, met onze diensten, zal uw Audi het vermogen krijgen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. En uw auto zal weer als nieuw aanvoelen!

Audi modellen voor chiptuning

Er zijn vele Audi modellen beschikbaar voor chiptuning. Enkele van deze modellen zijn de Audi A1,A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8, R8 en de TT. Staat uw model hier niet tussen? Klik op deze link om uw model te zoeken.

Neem dan contact met ons of, of kijk op onze tuning pagina. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elk van deze voertuigen nodig heeft om tot een optimaal resultaat te komen door middel van chiptuning. 

Chiptuning Audi motoren 

Wij leveren hoogwaardige chiptuning voor uw Audi door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen van motormanagementsystemen en motoronderhoud. wij weten daarom ook alles over de verschillende motoren die in uw Audi liggen.TDI, TFSI, g-tron / e-tron motoren zijn ons niet onbekend. Met 20 jaar ervaring in de autobranche bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van Chiptuning

Dit zijn de voordelen van het Chiptunen van uw Audi: aanzienlijke toename in vermogen, verbeterde brandstofbesparing, meer koppel, en betere acceleratie. Audituning is een geweldige manier om meer vermogen uit uw auto te halen.

Wilt u meer informatie over onze motor tuning diensten? neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de details van wat we voor u kunnen doen. 

VDA Chiptuning is er voor uw Audi

Met behulp van VDA-Chiptuning halen we alles uit uw Audi. Wij zijn experts in chiptuning van uw Audi en weten precies wat uw specifieke Audi model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Hieronder een aantal veel voorkomende aanpassingen die wij uit kunnen voeren:

  • Chiptuning stage 1, 2 en 3
  • Egr aanpassingen
  • DSG Tuning
  • Bluemotion aanpassingen

Diversen foutcodes / p-codes verwijderen

  • Veel voorkomende foutcodes: P2141, P2142, P2143, P2144, P2145, P2413, P3103, P0400, P0401, P0402, P0403, P0404, P0405, P0406, P0407, P0408, P0409 en P0489

U kunt erop vertrouwen dat wij u professioneel van dienst zijn. Neem contact met ons op via het formulier op de website of stuur ons een Whatsapp om uw vragen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bel nu