• Noord-Spierdijkerweg 144, 1643 NK Spierdijk
  • 0229 - 861203
  • Noord-Spierdijkerweg 144, 1643 NK Spierdijk
  • 0229 - 861203

BMW Tuning

bmw tuning

BMW tuning is voor u de oplossing als u meer vermogen en betere rijeigenschappen uit uw auto wilt halen. VDA-Chiptuning voert professionele chiptuning uit. Wij hebben jarenlange ervaring in de auto- branche en weten precies wat uw specifieke BMW model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Wij leveren Chiptuning op maat voor uw BMW. Klik op de knop hieronder om uw aanvraag te doen!

Waarom uw BMW Chippen?

Veel BMW modellen komen in aanmerking voor tuning, daarmee wordt het vermogen van uw voertuig verhoogd en krijgt uw BMW de rijeigenschappen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. Dit is handig als u vindt dat uw BMW pk’s of koppel mist. Omdat tuning een aanzienlijke verbetering van de prestaties kan opleveren.

Zodra wij BMW chiptuning op uw wagen hebben uitgevoerd merkt u gelijk een verbeterde koppel en versnelling op. Daarnaast zal de brandstofefficiency van uw wagen bij normaal rijden ook verbeteren.

Wanneer u contact met ons opneemt voor chiptuning, zullen we de specifieke behoeften van u en uw auto beoordelen. We hebben veel ervaring met verschillende BMW modellen en weten wat ze nodig hebben om optimaal te presteren. Met onze chiptuning diensten zult u een toename in vermogen en koppel zien, evenals een verminderende brandstofverbruik bij normaal gebruik. Plus, met onze BMW tuning dienst, zal uw BMW het vermogen krijgen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. En uw auto zal weer als nieuw aanvoelen!

BMW Chiptuning modellen

Er zijn vele BMW modellen beschikbaar voor chiptuning. Enkele van deze modellen zijn de  BMW 1-Serie, 1M coupe, 2-Serie, 2-Serie GranCoupe, 2-Serie Tourer, 3-Serie, 3-Serie GT, 4 GranCoupe , 4-Serie, 5-Serie, 5-Serie GT, 6 GranCoupe, 6-Serie, 6-Serie GT , 7-Serie, 8-Serie, i8, X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7 en Z4. Staat uw model hier niet tussen? Klik op deze link om uw model te zoeken.

Neem dan contact met ons of, of kijk op onze tuning pagina. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elk van deze voertuigen nodig heeft om tot een optimaal resultaat te komen door middel van tuning. 

Chiptuning BMW motoren 

Wij leveren hoogwaardige tuning voor uw BMW door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen van motormanagementsystemen en motoronderhoud. Wij weten daarom dus alles over Chiptuning, maar ook alles over uw auto. Met 20 jaar ervaring in de autobranche bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen BMW Chiptuning

Dit zijn de voordelen van het Chiptunen van uw BMW: aanzienlijke toename in vermogen, verbeterde brandstofbesparing, meer koppel, en betere acceleratie. BMW tuning is een geweldige manier om meer vermogen uit uw auto te halen.

Voor meer informatie over BMW chiptuning of andere motor tuning diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op! We bespreken graag de details van wat we voor u kunnen doen. 

BMW Tunen met VDA-Chiptuning

Met behulp van VDA-Chiptuning halen we alles uit jouw BMW. Wij zijn experts in het tunen van BMW’s en weten precies wat uw specifieke BMW model nodig heeft om een optimaal resultaat te behalen. Hieronder een aantal veel voorkomende aanpassingen die wij uit kunnen voeren:

  • BMW stage 1, 2 en 3 tuning
  • Egr aanpassingen
  • Nox aanpassingen

      –   Snelheidsbegrenzing uitschakelen

U kunt erop vertrouwen dat wij u professioneel van dienst zijn. Neem contact met ons op via het formulier op de website of stuur ons een Whatsapp om uw vragen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bel nu