• Noord-Spierdijkerweg 144, 1643 NK Spierdijk
  • 0229 - 861203
  • Noord-Spierdijkerweg 144, 1643 NK Spierdijk
  • 0229 - 861203

Camper Chiptuning

camper_chiptunen

Camper chiptuning is gericht op het optimaliseren van campers met een unieke, individuele afstelling. Door een op maat geschreven chiptuning uit te voeren, realiseren wij een uiterst betrouwbare, optimale afstelling van uw camper.

Wij voorzien uw camper van de juiste performance upgrade voor extra rijcomfort en verbeterde rijeigenschappen. Zo levert uw camper betere prestaties, waardoor het inhalen van een vrachtwagen of het rijden in bergachtige gebieden makkelijker gaat.

Waarom uw Camper Chiptunen?

Stel u gaat met uw zwaarbeladen camper op vakantie, dan kan het voorkomen dat u een hoge bergpas moet beklimmen als u bijvoorbeeld door de Alpen rijdt. Als u vermogen mist in uw camper, dan kan dit natuurlijk veel frustratie veroorzaken.  

Met als gevolg dat u niet snel een berg op kunt rijden of een vrachtwagen in kunt halen, omdat uw camper voldoende trekkracht en vermogen mist. Door het vaak forse gewicht van een (zwaar beladen) camper ontstaat echter juist de behoefte aan voldoende trekkracht. 

Na het chiptunen van uw camper komt de potentie van de motor beter tot zijn recht. Er wordt een soepel aanvoelende motor gecreëerd die het juiste vermogen geeft wanneer u het nodig heeft. Zo kunt u langer in een hogere versnelling blijven rijden, omdat de motor minder toeren hoeft te draaien.

Daarnaast komt de camper makkelijker vooruit, haalt u makkelijker in, beklimt u met minder moeite een heuvelachtig gebied en daalt het verbruik. We realiseren dus een krachtiger, sneller en zuiniger resultaat, waardoor u een betere rijervaring krijgt.

Hoe wij uw camper chiptunen 

In principe is elke modernere camper (± vanaf bouwjaar 2000) geschikt voor chiptuning. Denk hierbij aan Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Ford Transit of Peugeot Boxer.

Omdat iedere camper anders is, lezen wij eerst de huidige software van uw camper uit. Vervolgens configureren wij de optimalisatie van uw specifieke wensen. Daarna wordt de software weer ingelezen op de motor-computer en bent u klaar voor een betere rijervaring, meer rijplezier en een fijne vakantie met uw camper!

Wilt u weten wat de chiptuning mogelijkheden voor uw camper zijn? Klik dan op deze link om contact met ons op te nemen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw camper nodig heeft om onbezorgd op vakantie te kunnen gaan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van betrouwbaar en passend advies.

Voordelen van Camper Chiptuning

Door uw camper te chiptunen, haalt u de maximale prestatie uit uw camper:

  • Betere en veiligere rijprestatie (in bergachtige gebieden)
  • De camper is beter in staat om op snelheid te blijven
  • Toename in vermogen (meer pk’s)
  • Extra trekkracht
  • Brandstofbesparing

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wilt over het chiptunen van uw camper. We bespreken graag de details met u door van wat we voor u kunnen doen.

U kunt erop vertrouwen dat wij u professioneel van dienst zijn. Kwaliteit en veiligheid staan absoluut voorop. Neem contact met ons op via het formulier op de website of stuur ons een Whatsapp om uw vragen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bel nu