• Hand-Eg 3, 1648 GD De Goorn
  • 0229 700 214
  • Hand-Eg 3, 1648 GD De Goorn
  • 0229 700 214

Mercedes Chiptuning

mercedes chiptuning

Mercedes chiptuning is voor u de oplossing als u meer vermogen en betere rijeigenschappen uit uw wagen wilt halen. VDA-Chiptuning is uw tuning specialist. Wij hebben jarenlange ervaring in de auto- branche en weten precies wat uw specifieke Mercedes model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Wij leveren Chiptuning op maat voor uw Mercedes.

Waarom uw Mercedes Tunen?

Veel Mercedes modellen komen in aanmerking voor chiptuning, daarmee wordt het vermogen van uw voertuig verhoogd en krijgt uw Mercedes de rijeigenschappen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. Dit is handig als u vindt dat uw Mercedes pk’s of koppel mist. Omdat Chiptuning een aanzienlijke verbetering van de prestaties kan opleveren. Zodra wij Mercedes tuning op uw wagen hebben uitgevoerd merkt u gelijk een verbeterde koppel en versnelling op. Daarnaast zal de brandstofefficiency van uw wagen bij normaal rijden ook verbeteren.

Als u contact met ons opneemt voor chiptuning, zullen we de specifieke behoeften van u en uw auto beoordelen. We hebben veel ervaring met verschillende Mercedes modellen en weten wat ze nodig hebben om optimaal te presteren. Met onze tuning diensten zult u een toename in vermogen en koppel zien, evenals een verminderende brandstofverbruik bij normaal gebruik. Plus, met onze Mercedes chiptuning dienst, zal uw Mercedes het vermogen krijgen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. En uw auto zal weer als nieuw aanvoelen!

Mercedes modellen voor chiptuning

Er zijn vele Mercedes modellen beschikbaar voor chiptuning. Enkele van deze modellen zijn de Mercedes AMG, A klasse, C klasse, CLA, CLS, CLK, CL, E klasse, GLA, GLE, G klasse, GT, GLC, SL, SLK, SLC, S klasse, Citan, Vito, of Sprinter. Staat uw model hier niet tussen? Klik op deze link om uw model te zoeken.

Neem dan contact met ons of, of kijk op onze tuning pagina. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elk van deze voertuigen nodig heeft om tot een optimaal resultaat te komen door middel van Mercedes tuning.

Chiptuning Mercedes motoren 

Wij leveren hoogwaardige chiptuning voor uw Mercedes door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen van motormanagementsystemen en motoronderhoud. wij weten daarom ook alles over de verschillende motoren die in uw Mercedes liggen. Met 20 jaar ervaring in de autobranche bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van Chiptuning

Dit zijn de voordelen van het Chippen van uw Mercedes: aanzienlijke toename in vermogen, verbeterde brandstofbesparing, meer koppel, en betere acceleratie. Mercedes tuning is een geweldige manier om meer vermogen uit uw auto te halen.

Voor meer informatie over het chiptunen van uwMercedes  of andere motor tuning diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op! We bespreken graag de details van wat we voor u kunnen doen.

VDA Chiptuning is er voor uw Mercedes

Met behulp van VDA-Chiptuning halen we alles uit uw Mercedes. Wij zijn experts in Mercedes chiptuning en weten precies wat uw specifieke Mercedes model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Hieronder een aantal veel voorkomende aanpassingen die wij uit kunnen voeren:

  • Chiptuning stage 1, 2 en 3
  • Egr aanpassingen
  • DSG Tuning
  • Bluemotion aanpassingen

Diversen foutcodes / p-codes verwijderen

  • Veel voorkomende foutcodes: P2141, P2142, P2143, P2144, P2145, P2413, P3103, P0400, P0401, P0402, P0403, P0404, P0405, P0406, P0407, P0408, P0409 en P0489

U kunt erop vertrouwen dat wij u professioneel van dienst zijn. Neem contact met ons op via het formulier op de website of stuur ons een Whatsapp om uw vragen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bel nu