• Hand-Eg 3, 1648 GD De Goorn
  • 0229 700 214
  • Hand-Eg 3, 1648 GD De Goorn
  • 0229 700 214

Volkswagen Chiptuning

Volkswagen chiptuning

Volkswagen chiptuning is voor u de oplossing als u meer vermogen en betere rijeigenschappen uit uw auto wilt halen. VDA-Chiptuning voert professionele chiptuning uit.

Wij hebben jarenlange ervaring in de auto- branche en weten precies wat uw specifieke Volkswagen model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Wij leveren Chiptuning op maat voor uw Volkswagen!

Waarom uw Volkswagen Chippen?

Veel Volkswagen modellen komen in aanmerking voor chiptuning, daarmee wordt het vermogen van uw voertuig verhoogd en krijgt uw Volkswagen de rijeigenschappen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is.

Dit is handig als u vindt dat uw Volkswagen pk’s of koppel mist. Omdat tuning een aanzienlijke verbetering van de prestaties kan opleveren. Zodra wij chiptuning op uw wagen hebben uitgevoerd merkt u gelijk een verbeterde koppel en versnelling op. Daarnaast zal de brandstofefficiency van uw wagen bij normaal rijden ook verbeteren.

Wanneer u contact met ons opneemt voor chiptuning, zullen we de specifieke behoeften van u en uw auto beoordelen. We hebben veel ervaring met verschillende Volkswagen modellen en weten wat ze nodig hebben om optimaal te presteren.

Met onze chiptuning diensten zult u een toename in vermogen en koppel zien, evenals een verminderd brandstofverbruik bij normaal gebruik. Plus, met onze chiptuning dienst, zal uw Volkswagen het vermogen krijgen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. En uw auto zal weer als nieuw aanvoelen!

Volkswagen modellen voor chiptuning

Er zijn vele Volkswagen modellen beschikbaar voor chiptuning. Enkele van deze modellen zijn de Volkswagen Jetta, Volkswagen Golf, Volkswagen Polo, Passat, Caddy, Transporter, Fox, Scirocco, Lupo en meer! Staat jouw model hier niet tussen? Klik op deze link om uw model te zoeken.

Neem dan contact met ons of, of kijk op onze tuning pagina. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elk van deze voertuigen nodig heeft om tot een optimaal resultaat te komen door middel van chiptuning voor uw Volkswagen. 

Volkswagen motoren 

Wij leveren hoogwaardige chiptuning voor uw Volkswagen door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen van motormanagementsystemen en motoronderhoud. wij weten daarom ook alles over de TDI, TFSI, TSI, GT, GTE en GTI motoren. Met 20 jaar ervaring in de autobranche bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen Chiptuning

Dit zijn de voordelen van het Chiptunen van uw Volkswagen: Aanzienlijke toename in vermogen, verbeterde brandstofbesparing, meer koppel, en betere acceleratie. Volkswagen chiptuning is een geweldige manier om meer vermogen uit uw auto te halen.

Voor meer informatie over het chiptunen van uw Volkswagen of andere motor tuning diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op! We bespreken graag de details van wat we voor u kunnen doen. 


Volkswagen en VDA Chiptuning

Met behulp van VDA-Chiptuning halen we alles uit jouw Volkswagen. Wij zijn experts in Volkswagen tuning en weten precies wat uw specifieke Volkswagen model nodig heeft om een optimaal resultaat te behalen. Hieronder een aantal veel voorkomende aanpassingen die wij uit kunnen voeren:

  • Chiptuning stage 1, 2 en 3
  • Egr aanpassingen
  • DSG Tuning
  • Bluemotion aanpassingen

Diversen foutcodes / p-codes verwijderen

  • Veel voorkomende foutcodes: P2141, P2142, P2143, P2144, P2145, P2413, P3103, P0400, P0401, P0402, P0403, P0404, P0405, P0406, P0407, P0408, P0409 en P0489

U kunt erop vertrouwen dat wij u professioneel van dienst zijn. Neem contact met ons op via het formulier op de website of stuur ons een Whatsapp om uw vragen te stellen. Klik hier voor de contactpagina. 

Bel nu