• Hand-Eg 3, 1648 GD De Goorn
  • 0229 700 214
  • Hand-Eg 3, 1648 GD De Goorn
  • 0229 700 214

Volvo Chiptuning

volvo chiptuning

Volvo chiptuning is voor u de oplossing als u meer vermogen en betere rijeigenschappen uit uw auto wilt halen. VDA-Chiptuning voert professionele Volvo tuning uit. Wij hebben jarenlange ervaring in de auto- branche en weten precies wat uw specifieke Volvo model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Wij leveren Chiptuning op maat voor uw Volvo.

Waarom uw Volvo Chiptunen?

Veel Volvo modellen komen in aanmerking voor chiptuning, daarmee wordt het vermogen van uw voertuig verhoogd en krijgt uw Volvo de rijeigenschappen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. Dit is handig als u vindt dat uw Volvo pk’s of koppel mist. Omdat Chiptuning een aanzienlijke verbetering van de prestaties kan opleveren. Zodra wij Volvo tuning op uw wagen hebben uitgevoerd merkt u gelijk een verbeterde koppel en versnelling op. Daarnaast zal de brandstofefficiency van uw wagen bij normaal rijden ook verbeteren.

Als u contact met ons opneemt, zullen we de specifieke behoeften van u en uw auto beoordelen. We hebben veel ervaring met verschillende Volvo modellen en weten wat ze nodig hebben om optimaal te presteren. Wij zijn daarom ook uw Volvo tuning specialist.

Met onze chiptuning diensten zult u een toename in vermogen en koppel zien, evenals een verminderende brandstofverbruik bij normaal gebruik. Plus, met onze tuning dienst, zal uw Volvo het vermogen krijgen waarvoor deze oorspronkelijk ontwikkeld is. En uw auto zal weer als nieuw aanvoelen!

Volvo modellen voor chiptuning

Er zijn vele Volvo modellen beschikbaar voor chiptuning. Enkele van deze modellen zijn de Volvo C30 D2, Volvo V50, V40, de S40, S60, V60, C70, V70, D5, S80, XC60 en de Volvo XC90. Staat uw model hier niet tussen? Klik op deze link om uw model te zoeken.

Neem dan contact met ons of, of kijk op onze tuning pagina. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat elk van deze voertuigen nodig heeft om tot een optimaal resultaat te komen doormiddel van chiptuning. 

Chiptuning Volvo motoren 

Wij leveren hoogwaardige tuning voor uw Volvo door onze jarenlange ervaring op het gebied van aanpassingen van motormanagementsystemen en motoronderhoud. Wij weten daarom ook alles over de verschillende motoren die in uw Volvo liggen. Met 20 jaar ervaring in de autobranche bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen van Volvo tuning

Dit zijn de voordelen van het Chiptunen van uw Volvo: aanzienlijke toename in vermogen, verbeterde brandstofbesparing, meer koppel, en betere acceleratie. Volvo tuning is een geweldige manier om meer vermogen uit uw auto te halen.

Voor meer informatie over tunen van uw Volvo of andere motor tuning diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op! We bespreken graag de details van wat we voor u kunnen doen. 

VDA Chiptuning is uw Volvo tuning specialist

Met behulp van VDA-Chiptuning halen we alles uit uw Volvo. Wij zijn experts in chiptuning en weten precies wat uw specifieke Volvo model nodig heeft om optimaal resultaat te behalen. Hieronder een aantal veel voorkomende aanpassingen die wij uit kunnen voeren:

  • Chiptuning stage 1, 2 en 3
  • Egr aanpassingen
  • Snelheidsbegrenzing uitschakelen

U kunt erop vertrouwen dat wij u professioneel van dienst zijn. Neem contact met ons op via het formulier op de website of stuur ons een Whatsapp om uw vragen te stellen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bel nu